top of page
vogel
vogel

Over ons

Sinds 2005 werken wij samen en geven wij samen musicalstages en doen wij allerhande leuke projecten. Wij willen een veilige omgeving bieden aan kinderen die zich willen ontplooien in de wereld van theater & musical.

Een omgeving waar ze mogen zijn wie ze zijn en waar iedereen in zijn of haar eigen kracht mag staan.

Caroline Ceulemans

Caroline Ceulemans studeerde in 2005 af aan het Koninklijk Conservatorium Brussel als meester in de dramatische kunst optie musical en in 2011 aan het Koninklijk Conservatorium Antwerpen voor de specifieke lerarenopleiding Drama.

 

Ze is momenteel als docente woord en musical verbonden aan de Academies voor Muziek, Woord en Dans te Lier en Bornem. Verder is ze mee de drijvende kracht achter vzw Saltori, een vereniging die voorstellingen creeërt, lessenreeksen en workshops organiseert voor mensen met en zonder beperking. Verder heeft ze een rijk jeugdwerk verleden in binnen en buitenland en was ze als actrice in het jeugdtheater te zien. Ze deed onder andere mee aan diverse kooropnames voor Festivaria in een regie van Franck Van Laecke en was 8 jaar lid van het Scala koor onder leiding van de Kolacny Brothers.

Caroline.jpg

Mira Delbaen

Mira studeerde aan het Brusselse conservatorium waar ze in 2007 afstudeerde in de richting dramatische kunst.
Na de opleiding genoot ze van de verscheidenheid aan projecten waar ze aan meewerkte. Zo begon ze als Minoes in de gelijknamige productie en daarna volgden ook ‘De kriegelmusical’ , ‘Pluk van de petteflet’, ‘De Heksen’ en ‘Jaak en de bonenstaak’.  Ze was ook te zien in ‘Piet piraat en het geheim van de verzonken stad’ en ‘Fraulein Julie’ een bewerking van Freule Julie door Tijl Dauwe.  Ze tourde door Vlaanderen en Nederland als “Momone” in Piaf de musical en speelde  ‘Marie Duplessis’ in de eigenzinnige musical ‘Songs for the fallen’. Ze was ook te zien in ‘Assisen - De webcammoord’ en onlangs in de digitale versie ‘Assisen - De badkuipmoord’. Op televisie speelde Mira in ‘Spoed’, ‘De kotmadam’ en ‘Zone stad’ en ze leende haar stem aan de animatiefilms ‘Rango’ en ‘Kung Fu Panda 3’.

2 jaar geleden ging ze in première  met een eigen voorstelling ‘Geslacht! Of de legende(r) van het broekgeheim’, een intieme, autobiografische en poëtische voorstelling, die het verhaal vertelt van Samantha en haar genderidentiteit. Daaruit volgde een volgende voorstelling rond assertiviteit en manipulatie ‘Doedadis’ genaamd.

WhatsApp Image 2020-11-18 at 17.57.20.jp
bottom of page